نمک تصفیه شوران یک نوع نمک تصفیه شده است که ید مورد نیاز بدن به آن افزوده شده و برای طعم و مزه بهتر غذا آن را به کار می برند.
نمک چیست و چه نقشی در بدن دارد
نمک یک نوع ماده معدنی است که از ترکیب دو عنصر سدیم و کلر تشکیل یافته این ماده از اصلی ترین مواد در غذای روزمره انسان ها بشمار می آید.
یکی از کاربرد های نمک در بدن جهت سوخت و ساز بدن است و همچنین انتقال پیام های عصبی و عملکرد بهتر عضلات بوسیله نمک امکان پذیر است. البته احتیاجات بدن به نمک به میزان خیلی کم است و باید در مصرف آن حد وسط را رعایت کرد مثلا هنگام بیماری اسهال و استفراغ و نیز مواقعی که فعالیت شدید بدنی داریم با مصرف مقدار کم نمک می توانیم املاحی را که از دست داده ایم جبران کنیم.
چه مقدار نمک باید مصرف کنیم
در دنیای امروزه مصرف نمک در غذاهای آماده علی خصوص در فسفود ها افزایش زیادی پیدا کرده است که این عدد در ایران رقم چشمگیری است. میزان نمکی که ما هر روز از طرق مختلف دریافت می کنیم شامل نمک نمکدانی، نمک موجود در مواد غذایی و نمک افزوده شده به غذا در هنگام پختن غذا است

استفاده زیاد نمک چه عوارضی دارد
1- مصرف نمک با میزان سکته قلبی در جامعه ارتباط مستقیم دارد و همچنین نمک موجب افزایش فشار خون می شود
2-مصرف زیاد نمک موجب می شود کلسیم از استخوان ها جدا شود و از راه ادارار دفع شود و به این علت استخوان ها نازک می شود و باعث پوک شدن استخوان می شود
3- مصرف کم نمک، خطر شیوع سرطان معده را کاهش می دهد طبق نظر پژوهشگران ارتباط نزدیکی میان استفاده از نمک و خطر ابتلا به سرطان وجود دارد
ید چیست.
ید یک ماده ضروری برای زندگی موجودات است که به صورت عمده در آب دریاها و اقیانوس ها و نیز در خاک وجود دارد ید در بدن انسان تشکیل نمی یابد وباید از خارج بدن تامین شود ولی احتیاج بدن به ید نیز خیلی کم است ولی این مقدار اندک نیز باید از راه آب یا مواد غذایی تامین شود. چون ید موجود خاک در مناطق مختلف متفاوت است بنابراین گیاهانی که در این خاک رشد می کنند و موجودات از آنها استفاده می کنند ید به میزان کافی ندارند بنابراین افراد ساکن در این مناطق در معرض کمبود ید قرار دارند .کمبود ید در رژیم غذایی انسان باعث به وجود آمدن عوارض مختلف می شود که به همه این مشکلات اختلال ناشی از کمبود ید گفته می شود . به صرفه ترین ترین و موثرترین روش برای جلوگیری از این اختلال ها مصرف نمک یددار است.مزیت مصرف نمک یددار این است همه افراد جامعه و در همه فصل های سال به یک نسبت می توانند از این نمک ها استفاده کنند

نمک تصفیه شده چیست و چه خاصیتی دارد؟
نمک تصفیه شده یک نوع نمک است که تمام ناخالصی های آن از بین رفته است نمک خوراکی لازم است از نوع تصفیه شده و یددار باشد نمک های که عملیات تصفیه را گذرانیده اند به علت خلوص بالا میزان ید را بهتر و به مدت زیاد حفظ می کنند البته اگر نمک یددار به مدت خیلی طولانی(بیشتر از یک سال) ذخیره و نگهداری شود قسمتی از ید خود را از دست می دهد برای آنکه ید نمک حفظ شود باید نمک را به دور از نور آفتاب و رطوبت در یک ظرف بسته شده پلاستیکی،چوبی،سفالی و یا شیشه ای مات و تیره نگهداری کرد و هنگام اضافه کردن نمک به غذا لازم است در آخرین مرحله طبخ غذا باشد تا ید آن حفظ شود.
نمک تصفیه شده یک نوع نمک است که همه ناخالصی های نامحلول آن مانند فلزات سنگین و نیز ناخالصی محلول مانند آهک، شن و ماسه در طول عملیات تصفیه در کارخانه از بین رفته است.

نمک تصفیه نشده نیز آن نوع نمک است که به علت وجود ناخالصی برای افرادی که بیماری های کلیوی ،کبدی یا گوارشی دارند و نیز در افراد سالم استفاده زیاد آن منجر به بروز ناراحتی گوارشی، کلیوی و حتی جذب آهن در بدن می شود.
هنگام خرید باید در نظر داشته باشید که عبارت نمک یددار تصفیه شده بروی بسته های نمک نوشته شده باشد و از خرید هرگونه نمک با عنوان صادراتی صنعتی اجتناب کنید.
بسته بندی نمک
استفاده از نمک به صورت خرده یا عمده نمک، نحوه بسته بندی نمک را در کارخانجات تعیین می کند. به این دلیل است که این بسته بندی در مورد نمک تصفیه شده خوراکی با نمک صنعتی و نیز نمک مورد احتیاج صنایع غذایی تفاوت دارد.
قیمت نمک تصفیه یددار شوران
تولید کننده گان نمک در امر تولید نمک اعتقاد دارند که نمک هایی که از لحاظ رنگ و شکل سفید و تمیز هستند بهتر و با قیمت خوبی به فروش می روند نمک تصفیه شده نیز عموما سفید تر از سایر نمک ها به نظر می رسد
حتی اگر نمک از یک محل آلوده هم برداشته شده باشد در طی عملیات تصفیه، تمامی مواد سمی و آلوده آن را از بین می رود
نمک تصفیه شده یددار شوران از کجا را خریداری کنیم
شما عزیزان برای خرید نمک تصفیه یددار شوران لازم است از طریق راههای ارتباطی گفته شده در قسمت تماس با ما از قیمت ها آگاه شوید و سپس محصول مورد نظر خودتان را انتخاب کنید
بدون دیدگاه