خواص و فواید جالب توجه نمک صورتی هیمالیا

هیمالیا، بلندترین کوهستان دنیا که به طول ۲۴۰۰ کیلومتر در عرض آسیا گسترش یافته است و صفحات قاره ای هندوستان را با آسیای مرکزی به هم متصل کرده است. جایی که این قله های سرکش سر به فلک کشیده اند، ۲۵۰ میلیون سال قبل یک دریا بوده است. که در بدنه ی باستانی آبی آن، یک اکوسیستم کامل و دست نخورده وجود داشته است. از آنجا که صفحات زمین حرکت در طول ادوار مختلف هیمالیا را به سمت بالاتر سوق داد، دریا تبخیر شد و تمامی مواد معدنی حیاتی آن زیر نور آفتاب به صورت کریستالی درآمد و شد آنچه که ما امروزه آن را با عنوان نمک صورتی هیمالیا می شناسیم.

 

بررسی دقیق تر خواص و فواید نمک صورتی هیمالیا

خیس کردن معدنی

حمام های معدنی و نمک روش عالی جهت راحت شدن در پایان یک روز هستند در حالیکه به صورت واضحی این راحتی ها به پوست و بدن با مواد معدنی و رطوبت ها القا می شوند. طی روند جذب پوستی، پوست مداد معدنی را از آب دریافت می کند، گرچه اغلب این روش از مصرف خوراکی مواد معدنی بهتر است. از آنجا که این نمک حاوی مواد معدنی مختلفی است، بدن ما نیز نیاز دارد تا سالم بماند و زمانی که به بهترین چیزها جهت گذاشتن در آب حمام می رسیم، نمک هیمالیایی در صدر لیست است.

نمک صورتی هیمالیا

نمک صورتی هیمالیا

نمک صورتی هیمالیا برای تسکین دردها:

یک حمام آب گرم به همراه نمک هیمالیایی جهت شل سازی عضلات گرفته شده بسیار خوب است. منیزیم و تعداد کمی از مواد معدنی موجود در این نمک،از طریق پوست جذب می شود تا به التیام ماهیچه های آسیب دیده و دیگر بافت های نرم کمک کند. مواد معدنی در نمک هیمالیا همچنین در تقویت استخوان ها، پوست و بافت های پیوندی به کار می آید که این اندام ها ممکن است در ایجاد درد در بدن نقش داشته باشند.

نمک صورتی هیمالیا برای تصفیه هوا:

نه تنها این نمک بدن را سم زدایی می کند بلکه می تواند برای پاکسازی هوایی که تنفس می کنید نیز استفاده کنید. شما ممکن است یک کریستال چاک دار بزرگ صورتی که الان بر روی میز می بینید را قبلا ندیده باشید. این چراغ روشن و دکوری در واقع از این نمک ساخته شده است که به مانند یک تصفیه کننده طبیعی هوا عمل می کند که طی این عمل رطوبت محصور شده در محیط را به داخل خود نمک می کشد. گرمای حاصل از این لامپ، به سرعت آب موجود در هوا را تبخیر می کند و از طرفی سمومی که قبلا در این چرخه در رطوبت حمل می شدند، در یون های نمک محبوس می شوند .

نمک صورتی هیمالیا برای تخلیه ی سینوس:

حتما می دانید که آب نمک چگونه اقدام به پاک کردن سینوس های شما می کند. سعی کنید از محلول آب و نمک هیمالیایی در ظروف خود به عنوان پاک کننده سالم تر استفاده کنید. نمک هیمالیا باکتری و تمام اجزایی که ایجاد کننده آلودگی هستند را می کشد که این آلودگی ها ممکن است در حفره های بینی شما به علت تنفس هوای آلوده رخنه کنند. هر از گاهی اگر ایده فرو بردن آب در سوراخ بینی خود را دوست ندارید، شما می توانید از استنشاق نمک کریستالی هیمالیا برای پاکسازی سیستم تنفسی خود استفاده کنید.

نمک صورتی هیمالیا برای سم زدایی:

زمانی که نمک هیمالیا به یک حمام آب ولرم اضافه می شود، صرفا تنها اثرش فراهم آوری مواد مغذی مورد نیاز بدن شما نیست. بلکه نمک هیمالیا به عنوان یک سم زدای قوی نیز عمل می کند. زمانی که در آب حل می شود، این نمک تبدیل به یک محلول یونی می شود که به دفع مواد سمی از پوست و بافت های چربی کمک می کند. این روند یا مواد معدنی شفا بخشی همراه می شود که در نمک هیمالیا وجود دارد و به شما حس تازگی و قدرتمندی می دهد.

نمک صورتی هیمالیا

سم زدایی با نمک صورتی هیمالیا

نمک صورتی هیمالیا برای تنظیم آب:

نمک هیمالیا الکترولیت هایی را برای بدن فراهم می کند که آب بدن را در میان موارد دیگر تنظیم می کند.

نمک صورتی هیمالیا برای کاهش فشار خون:

به علت محتوای سدیم بالای این نمک، گفته می شود که نمک هیمالیا قابلیت کاهش فشار خون را دارد که بسیاری از افراد را از کوره به در می کند. هرچند تمام عمر به شما گفته ایم که مصرف زیاد نمک موجب صعود فشار خون ما می شود اما کمی تجدید نظر کنید و بلاخره خواهی فهمید که استثناهایی هم وجود دارد. گفته می شود که تمامی نمک های هیمالیای طبیعی در تهیه نمک طعام استفاده می شوند که دروغ است، بدن شما در واقع زمان بیشتری برای تجزیه مواد معدنی دارد. بدن ما به آب بیشتر جهت دفع سدیم اضافی نخواهد داشت، علاوه بر آن نیز آب زیادی جذب نخواهید کرد و بدن شما مجبور به سخت کار کردن نخواهد بود.

تنظیم PH و کاهش ریفلاکس اسیدی:

حالت غیر متعادل PH مشکلی برای بسیاری از افراد است که می تواند منجر به تمامی مشکلات سلامتی ناشی از نقص ایمنی، از دست دادن تراکم استخوان، ایجاد سنگ کلیه و اضافه وزن شود. شما می توانید PH بدن خود را با استفاده از آزمایش متوجه شوید. ادرار باید PH در حدود ۶/۵ داشته باشد که این مقدار در صبح کم و در بعدازظهر کمی بالاتر است. بزاق دهان باید PH در حدود ۶/۵ تا ۷/۵ در طی روز داشته باشد. بیشتر افراد مبتلا به عدم تعادل PH پایین، می توانند این مشکل را به خوبی با نوشیدن محلول دارای نمک هیمالیا درمان کنند.

نمک صورتی هیمالیا برای بهبود گوارش:

مواد مغذی موجود در نمک هیمالیا می تواند قابلیت دستگاه گوارش را جهت جذب مواد مغذی غذا؛ افزایش دهد. به همین علت چنانچه سلامت نمناک اشاره کرده است نمک هیمالیا را با نمک طعام جایگزین کنید تا به گوارش بهتر کمکتان کند. گوارش بهتر به این معناست که کمتر گرسنه خواهید شد.

نمک صورتی هیمالیا

نمک صورتی هیمالیا برای مستحکم کردن بدن:

بسیاری از مواد معدنی یافت شده در این نمک، برای تثبیت قوت استخوان ها و بافت های پیوندی، بسیار حیاتی می باشند. همچنین به ویژه برای بازسازی ماهیچه ها و گردش خون حیاتی می باشند. اگر دچار اختلالات سرد مانند آرتروز، شکستن استخوان ها یا خستگی روحی می باشید؛ مصرف منظم نمک هیمالیا را در دستور کار داشته باشید.

نمک صورتی هیمالیا برای تهیه یک اسپری صورت تازه:

مقدار کمی از فواید آن را در طی روز داشته باشید، به این صورت که یک قاشق سوپ خوری از نمک هیمالیا و یک قاشق سوپ خوری از پوسته منیزیم را با یک لیوان آب مقطر ترکیب کنید, سپس سه تا پنج قطره از روغن هایی مانند اسطوخودوس، نعناع یا اکالیپتوس را به آن اضافه کنید. مقداری از ترکیب به دست آمده را بر روی صورت یا بدن خود بچکانید و هر آن قدر که لازم است آن را بر روی پوست ماساژ دهید.

بدن خود را با آن مالش دهید:

حالت لایه بردار نمک هیمالیا بدن شما را به نرمی ابریشم می کند. به عنوان یک امتیاز، لایه برداری دائمی می تواند در واقع تولید کلاژن و پروتئین که پوست را نرم نگاه می دارند، افزایش دهد. این معجون را به این صورت بسازید؛ یک فنجان نمک هیمالیا، یک چهارم فنجان روغن زیتون و ده قطره نیز روغن اسانس را با هم مخلوط کنید. پوست را خیس کرده و سپس این محلول را بر روی پوست بریزید و مالش دهید، این محلول از آسیب دیدن پوست جلوگیری کرده و سلول های مرده پوست را از بین می برد.

نمک صورتی هیمالیا برای افزایش الکترولیت ها:

گاتورید داشته باشید! نوعی اکسیر نمک هیمالیایی است که روش طبیعی تری برای ذخیره سطح الکترولیت هایی که کمتر هستند به شمار می رود. دو فنجان آب تصفیه شده، نصف فنجان آب پرتقال یا آبلیموی تازه، یک چهارم فنجان نمک و یک قاشق سوپ خوری عسل را با یکدیگر ترکیب کنید. محلول به دست آمده می تواند برای آنهایی بسیار تمرین می کنند یا آنهایی که بیماری ویروسی مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا؛ مفید باشد. (اما اگر اختلالاتی مانند پرفشاری خون یا بیماری کلیوی دارید، قبل از افزایش مصرف نمک با پزشک خود صحبت کنید)

خواص نمک صورتی

نمک صورتی هیمالیا برای کمک به روده ها جهت جذب مواد مغذی:

این موضوع بسیار مهمی است که مواد مغذی بیشتری را از غذا به دست آوریم. نمک هیمالیا ظرفیت روده های شما را ارتقا می دهد تا عملکرد بهتری در جذب مواد مغذی از غذای گوارش شده داشته باشند.

نمک هیمالیا برای کمک ویژه به عملکرد متابولیسم:

متابولیسم بدن ما می تواند با غذایی که مصرف می کنیم، تغییر می کند. به ویژه مصرف مواد خوراکی که برای متابولیسم ما سالم یا مفید نیستند. در بین همه ی فواید نمک هیمالیا تاثیر آن بر تثبیت متابولیسم، کاملا خاص است.

مزایای پخت غذا بر روی بلور سنگ صورتی:

این قطعات بلورین صورتی رنگ، ویژگی فراوانی دارند که می توان از آن ها برای پخت غذا یا به عنوان بشقاب یا دیس سرو غذا استفاده کرد.

نمک صورتی هیمالیا برای تسکین گلو درد:

حق با مادر است وقتی به شما می گوید که آب نمک غرغره کنید تا گلو دردتان خوب شود. آب نمک نه تنها درمان فوری برای همه چیز است، بلکه می تواند باکتری ها را کشته، خلط ها را نرم و درد را تسکین دهد.فقط نصف قاشق چایخوری نمک هیمالیا را با یک فنجان آب گرم مخلوط نموده و سپس غرغره کنید.

خواص نمک صورتی هیمالیا

روش استفاده از نمک صورتی هیمالیا:

اضافه کردن مواد معدنی به غذا با استفاده از نمک صورتی رنگ هیمالیا

آشپزی بر روی بلور سنگ صورتی سبب متعادل کردن PH بدن، تثبیت سطح آب بدن، بهبود هضم غذا و کاهش رفلاکس اسید معده می شود. مقداری نمک نیز از این طریق وارد غذا می شود.

ترکیبی از مزه ها:

سنگ نمک صورتی بیش از ۸۰ ماده معدنی به غیر از کلرید سدیم دارد که مزه ای ترکیبی را ایجاد می کند و باعث می شود غذاهایی که بر روی این سنگ تهیه می شوند، طعم جدیدی دهند.

غذا شور نمی شود:

غذا در مواجهه با بلورهای صورتی رنگ هیمالیا، به دلیل تخلخل بسیار اندک و قابلیت جذب رطوبت به قدری شور نمی شود که نتوان آن را خورد بلکه این سنگ بخش بسیار کمی از مزه نمکی خود را به غذا می بخشد.

نمک صورتی هیمالیا یک سطح ضد باکتری طبیعی:

هنگام آشپزی بر روی بلور سنگ صورتی برخلاف سایر انواع قابلمه ها نگران ریزجانداران یا باکتری ها نباشید. این بلور به دلیل تخلخل اندک و میزان رطوبت کم ، محیطی ضد باکتری را فراهم می کند.

خاصیت نمک هیمالیا

تمام خواص و فواید استفاده از نمک صورتی هیمالیا

مقاومت به گرمای زیاد:

برای جلوگیری از ترک خوردن بلور، بلور را در عرض پانزده دقیقه و بیشتر از ۲۰۰ فارنهایت به آرامی گرم می کنند که همین امر باعث می شود که بلور برای آشپزی با حرارت زیاد مناسب باشد.

توزیع گرمای فوق العاده عالی:

توزیع گرما در کل سطح بلور، باید به صورت یکنواخت در کل سنگ پخش شود و اگر حرارت به صورت یکنواخت پخش شود در هر نقطه از سنگ می توان غذا پخت.

نگه داشتن گرما به مدت طولانی:

این سنگ با ساختار بلورینی که دارد به خوبی حرارت را حفظ می کند و همین ویژگی برجسته سبب می شود که غذای تهیه شده بر روی این سنگ تا رسیدن به سر سفره سرد نشود.

سرو غذای سرد:

غذاهایی که در این نوع قابلمه به صورت سرد سرو می شوند نیز خوشمزه خواهد شد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *