نم شکری عظیم


نمک شکری عظیم نمک صنعتی است که دانه های آن شبیه دانه های شکر است لذا به نام نمک شکری نامیده می شود این نمک تفاوت های با سایر نمک های صنعتی دارد.

نمک صنعتی چیست؟

نمک صنعتی به دسته ای از نمک ها گفته می شود که به نسبت نمک های خوراکی درجه خلوص کمتری دارد.و به دو شکل تولید می شود1- نمکی که به طور مستقیم از آب استخراج می شود. 2- در دومین روش نمکی است که از سنگ های رسوبی به جا مانده از تبخیر آب دریا برداشته می شود. موقع استخراج نمک را به نسبت خلوص آن دسته بندی می کنند درصد خلوص نمک صنعتی نسبت به نمک طعام و خوراکی کمتر است. نمک صنعتی مراحل تصفیه نگذارنیده است و عنصر ید نیز به ساختار آن افزوده نشده است مقدار خلوص نمک طعام و نمک آبی 99 در صد است ولی نمک صنعتی بدون تصفیه شدن در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد اگر خلوص آن زیاد باشد ممکن است از آن برای مصارف خوراکی استفاده کرد ولی چون خلوص پایین دارد در صنعت مصرف می شود خیلی از افراد تصور می کنند که نمک فقط یک ماده سفید شوره مزه است که به غذاها اضافه می شود تا غذا طعم دار شود ولی باید بدانیم که نمک تنوع و کاربرد بالایی دارد مثل نمک صورتی، آبی،خوراکی، نمک دریا که مصرف خوراکی دارند و نمک صنعتی هم در صنایع کاربرد دارد.

نمک صنعتی

نمونه های خوراکی باید از درصد خلوص بالایی برخوردار باشند که در اثر مصرف آن فرد به بیماری های نظیر سنگ کلیه مبتلا نشود. کشور ایران جز 20 کشور برتر دنیا در حوزه تولید نمک های صنعتی است. نمک ها بعد از طی عملیات تصفیه بسته به نوع کاربری که دارند در بازار به فروش می رسند.

نمک شکری عظیم

دانه های این نمک مثل دانه های شکر است به همین علت به آن نمک شکری می گویند اسم دیگر آن نمک حفاری است که بیشترین کاربرد را در صنایع و کاخانجات دارد و در نمک سود کردن گوشت، تولید پنیر لیقوان و گل حفاری از نمک حفاری (شکری) استفاده می شود. و نیز در یخ زدایی‌ها و برف روبی خیابان‌ها و جاده‌ها در فصل زمستان از نمک شکری استفاده می‌کنند.

نمک شکری به عنوان پر طرفدار ترین نمک صنعتی نیز معروف شده است و به دلیل اندازه‌ی دانه‌های آن با نام مش ۱۱۰ نیز شناخته می‌شود. معمولا نمک‌های شکری را به شکل بسته‌ بندی‌های چند تنی و برای صنایع نام برده شده تولید می‌کنند.

نمک شکری عظیم

نمک صدفی

نمک صدفی به دلیل درخشان زیاد و شبیه بودن کریستال های آن به نمک تصفیه شده باعث شده است که به نام نمک صدفی شناخته شود. نمک صدفی نیز نوعی نمک صنعتی است که در صنایع گوناگون از جمله تصفیه‌ سازی، لبنیات سازی، مواد آرایشی و بهداشتی می توان از آن استفاده کرد.

نمک پودری

از ریز‌ترین و کوچک‌ترین نمک‌های صنعتی می‌توان از نمک پودری نام برد همچنین به این دلیل که دانه‌های ریزی دارد به آن نمک نرم نیز گفته می‌شود. این نوع از نمک به علت ترکیبش رطوبت هوا را به سرعت به خود جذب می‌کند و به آسانی تبدیل به کلوخه‌هایی می‌شود که کیفیت نمک را پایین می‌آوردند. لذا نگه داشتن نمک نرم یا به عبارتی نمک پودری کمی دشوار است، زیرا نباید هیچ‌گاه در معرض رطوبت و آب قرار گیرد.

نمک پودری

از کاربرد‌های نمک پودری می‌توان به استفاده از آن در صنایع ضدیخ سازی، آجیل سازی، کاغذ سازی، اسید و کلر سازی اشاره کرد و حتی در خوراک دام و طیور نیز مصارف زیادی دارد. نام دیگر نمک نرم نمک جاده نیز می‌باشد، زیرا در آب کردن یخ‌های جاده‌ها کاربرد زیادی دارد و در اثر ترکیب با شن و ماسه به خوبی باعث آب شدن برف‌ها شده و خاصیت چسبندگی بالای آن سبب چسبیدن به ماشین آلات می‌شود. همچنین نمک پودری از لحاظ اندازه آخرین نمک صنعتی به حساب می آید و از آن‌جایی که ویژگی صنعتی دارد، در بسته بندی‌های استاندارد و در وزن‌های بالای چند تنی به بازار عرضه می شود.

تفاوت نمک شکری با سایر نمک‌ها در چیست

نمک شکری به علت شبیه بودن به شکر با این نام معروف شده است  و از مهم‌ترین نمک‌های صنعتی می‌باشد که به علت مصرف در ذوب یخ و برف‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است ولی اکثر نمک‌های صنعتی این چنین ویژگی‌هایی را ندارند.

در حقیقت برای به کار بردن هر کدام از نمک‌ها ابتدا باید به خواص آن نوع از نمک توجه داشت تا فهمید آیا به کار می‌آید یا نه سپس آن نمک را تهیه کرد و از آن استفاده کرد.

همان گونه که گفتیم از اصلی ترین علل تفاوت نمک شکری با سایر نمک ها متفاوت بودن خلوص آن است و از دیگر سو فروش و صادرات نمک در کشور ما رونق بسیار بالایی داشته و بر اقتصاد کشور در این زمینه اثر زیادی می گذارد. کشور ما ایران از لحاظ صادرات نمک در رتبه ی هشتم جهان قرار دارد و از نظر تولید و استخراج جز هفتمین کشور دنیا به شمار می‌آید.

نمک‌های صادراتی نیز شامل نمک‌های معدنی، نمک‌های دریایی و نمک‌های خوراکی می‌باشند که به کشور‌های دیگر صادر می‌شوند. شما می‌توانید برای تهیه نمک صنعتی به فروشگاه‌های موجود در سطح بازار و یا اینترنتی مثل فروشگاه بیوتی سالت و کارخانجات استخراج و تصفیه‌ی نمک سر بزنید.

نمک شکری عظیم را از کجا بخریم.

شما عزیزان برای خرید نمک شکری عظیم مرغوب لازم است از طریق راههای ارتباطی گفته شده در قسمت تماس با ما از قیمت ها مطلع شوید و سپس محصول مورد نظر خودتان را انتخاب کنید .

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *